Σχετικά με την Doulton

Η Doulton® είναι ηγέτης στη διήθηση νερού από το 1826, χρησιμοποιώντας κεραμική τεχνολογία για να παρέχει στις οικογένειες το καθαρότερο πόσιμο νερό στα σπίτια τους.

Η διαφορά Doulton

Η έρευνα, η καινοτομία και η αφοσίωση στην παροχή του καλύτερου ποιοτικού πόσιμου νερού επιτρέπει στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να απολαμβάνουν νερό χωρίς επιβλαβείς μολυσματικές ουσίες. Εκατομμύρια οικογένειες εμπιστεύονται την Doulton® για την παροχή ανώτερων φίλτρων νερού στα σπίτια τους και σε εξωτερικούς χώρους - ανακαλύψτε γιατί.

Δοκιμή

Τα κεραμικά φίλτρα Doulton® παρέχουν εξαιρετική διήθηση των υδατοδιαλυτών ρύπων, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι τα απαραίτητα μέταλλα διατηρούνται για υγιεινό νερό με ανώτερη γεύση.

Γεύση

Ένα φίλτρο νερού Doulton® μειώνει τις δυσάρεστες γεύσεις όπως το χλώριο, ώστε να μπορείτε πάντα να απολαμβάνετε υπέροχο νερό.

Εμπιστοσύνη

Τα φίλτρα νερού Doulton® σας παρέχουν τη σιγουριά ότι η οικογένειά σας πίνει υγιεινό νερό χωρίς ανεπιθύμητες ακαθαρσίες.με φιλτράρισμα έως και 99,99% των επιβλαβών βακτηρίων, κύστεων και σωματιδίων. Ενα φίλτρο νερού Doulton® επιτρέπει σε όλη την οικογένεια να απολαμβάνει καθαρό, γευστικό πόσιμο νερό.

Τρόπος Ζωής

Σε εσωτερικούς χώρους, σε εξωτερικούς χώρους ή εν κινήσει, τα προϊόντα Doulton® είναι η λύση που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας. Μείνετε ενυδατωμένοι, ενεργοί και ανανεωμένοι με νερό Doulton®, όπου κι αν βρίσκεστε.

Σχόλια πελατών

Μας αρέσει να ακούμε τους πελάτες μας και πάντα θέλουμε να μαθαίνουμε για τις εμπειρίες σας, ώστε να μπορούμε να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

TOP