Τεχνικές προδιαγραφές

Πώς λειτουργούν τα φίλτρα νερού;

Τα συστήματα φίλτρου νερού Doulton® προσφέρουν έναν πολύ αποτελεσματικό τρόπο απομάκρυνσης χημικών ουσιών όπως χλώριο και φθόριο που προστίθενται κατά τη διάρκεια των σταδίων επεξεργασίας νερού. Απομακρύνονται επίσης βαρέα μέταλλα, παθογόνα βακτήρια και κύστες που μπορεί να έχουν διεισδύσει στο νερό.

Στην πραγματικότητα, έχει αποδειχθεί ότι το 99,99% + αυτών των μολυσματικών ουσιών απομακρύνονται για πάντα, αφήνοντάς σας με φυσικό, υγιές νερό γεμάτο γεύση και χρήσιμα μέταλλα.

Ποια είναι η διαδικασία;

Στον φυσικό κόσμο, το νερό περνά μέσα από στρώματα πετρωμάτων, το οποίο λειτουργεί ως φυσική διαδικασία φιλτραρίσματος. Τα φίλτρα νερού Doulton ® αναπαράγουν αυτήν τη διαδικασία μέσω της τεχνολογίας φίλτρων πολλαπλών σταδίων, που συνδυάζονται σε ένα μοναδικό κεραμικό φίλτρο νερού.

Γιατί κεραμικά;

Κάθε φίλτρο διαθέτει ένα κεραμικό εξωτερικό περίβλημα για υψηλής απόδοσης μικροδιήθηση βακτηρίων, κύστεων και ανεπιθύμητων σωματιδίων μέσω μιας σύνθετης δομής πόρων. Το εξωτερικό περίβλημα του φίλτρου είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο κεραμικό.

Η παροχή νερού σας θα ρέει μέσω των μικρών πόρων στο κεραμικό φίλτρο νερού Doulton Οι πόροι έχουν μέγεθος μικρότερο από ένα μικρό (το πλάτος μιας ανθρώπινης τρίχας είναι περίπου 100 μcm)

Τι είναι το BioTect®?

Στην καρδιά όλων των κεραμικών φίλτρων μας υπάρχει μια ιδιαίτερη τεχνολογία που ονομάζεται BioTect®. Αυτή η ενσωματωμένη αντιβακτηριακή μήτρα αναστέλλει τη μικροβιολογική ανάπτυξη και αποτρέπει αποτελεσματικά την αφαίρεση των βακτηρίων από το κεραμικό.

Ανώτερες ιδιότητες φιλτραρίσματος κεραμικών

Το εξωτερικό περίβλημα του φίλτρου είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο κεραμικό. Οι ανθεκτικές στη θερμότητα και αντιδιαβρωτικές του ιδιότητες έχουν ως αποτέλεσμα ένα σκληρό αλλά εύκαμπτο κεραμικό σύνθετο.

Μόλις συνδεθεί, η παροχή νερού θα ρέει μέσω του κεραμικού φίλτρου νερού Doulton®. Το συναρπαστικό και πρωτοποριακό κομμάτι συμβαίνει όταν το νερό ρέει μέσα από τη μικροσκοπική, περίπλοκη κεραμική δομή πόρων. Οι πόροι έχουν μέγεθος μικρότερο από ένα μικρό και για να σας δοθεί μια ιδέα για το πόσο μικρό είναι αυτό, το πλάτος μιας ανθρώπινης τρίχας είναι περίπου 100 μικρά. Αυτή η διαδικασία παρέχει ένα αποτελεσματικό εμπόδιο έναντι των μολυσματικών υδάτων, δυνητικά επιβλαβών, διατηρώντας ταυτόχρονα τα απαραίτητα μέταλλα για να κάνετε το νερό που πίνετε  υγιές. Ακόμη και η γεύση και η μυρωδιά του νερού σας θα φαίνονται φυσικά ανώτερες.

Ενεργός άνθρακας

Ένα μπλοκ ενεργού άνθρακα ή κοκκώδους άνθρακα αφαιρεί το χλώριο και τα οργανικά στοιχεία συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα των κεραμικών και ανθρακικών επεξεργασιών μέσα σε ένα στοιχείο φίλτρου. Μια περαιτέρω επιλογή για την απομάκρυνση της μονοχλωραμίνης βελτιώνει επίσης τη γεύση και την οσμή του πόσιμου νερού.

Μείωση βαρέων μετάλλων

Superior filtration technology harnesses an additional ion exchange benefit in order to filter lead and other toxic heavy metals from the water.

Πρόληψη κλίμακας

Οι βαθμοί υψηλότερης απόδοσης χρησιμοποιούν αναστολέα κλίμακας βραδείας απελευθέρωσης που μειώνει τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα της συσσώρευσης ασβεστίου. Αυτό βελτιώνει τη γεύση του πόσιμου νερού και βοηθά στην καλύτερη απόδοση και τη μακροζωία των συσκευών που χρησιμοποιούν νερό.

Υπέροχο νερό βρύσης

Συνδυάστε τα οφέλη της κεραμικής διήθησης και της αντιβακτηριακής δράσης και έχετε έναν εξαιρετικό τρόπο για να εξασφαλίσετε μακροχρόνιο, νόστιμο πόσιμο νερό.

TOP