Σχετικά με την Doulton

Η Doulton® είναι περήφανη πρωτοπόρος στην παροχή πρόσβασης στις οικογένειες σε καθαρό πόσιμο νερό από το 1826. Χρησιμοποιώντας 100% φυσικά υλικά, τα φίλτρα κεραμικού νερού μας βελτιώνουν την εμφάνιση, τη μυρωδιά και τη γεύση του νερού της βρύσης φιλτράροντας το 99,99% των ρύπων καθαρίζοντας βακτήρια, κύστεις και σωματίδια διατηρώντας παράλληλα όλα τα υγιή μέταλλα.

Η εταιρία Doulton® βρίσκεται στο North Staffordshire, την καρδιά της παραδοσιακής αγγειοπλαστικής του Ηνωμένου Βασιλείου. Κατασκευάζει και διανέμει κεραμικές λύσεις φιλτραρίσματος σε 140 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η δέσμευσή μας για άριστο φιλτράρισμα νερού βασίζεται σε χρόνια καινοτομίας. Διατηρούμε τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα για να διασφαλίζουμε τα καλύτερα προϊόντα κάθε φορά. Η Doulton® έχει λάβει πάμπολλες πιστοποιήσεις στον κλάδο της και προωθεί ενεργά ένα φιλικό προς το περιβάλλον ήθος, κατασκευάζοντας προϊόντα που προέρχονται από φυσικές πρώτες ύλες.

Η ιστορία της Doulton

Τα φίλτρα νερού μας αξιοποιούν τη δύναμη των κεραμικών - μια από τις παλαιότερες και πιο αποτελεσματικές μεθόδους φιλτραρίσματος νερού.

Ήταν το 1826, ο Χένρι Ντούλτον εφηύρε την ιδέα του σύγχρονου φίλτρου νερού κεραμικών κεριών. Ανακάλυψε ότι το φιλτράρισμα νερού μέσω πορώδους κεραμικού θα αποτρέψει τους ανθρώπους να αρρωστήσουν λόγω χολέρας και άλλων υδατογενών ασθενειών της εποχής.

Η Doulton® συνεχίζει να πορεύεται, έχοντας επιτύχει πολλά βραβεία και διεθνείς διακρίσεις για τη συνεχή δέσμευσή της στην καινοτομία, διασφαλίζοντας ότι το νερό που πίνετε εσείς και η οικογένειά σας είναι πάντοτε καθαρό, νόστιμο και απαλλαγμένο από επιβλαβείς ρύπους.

TOP