Η διαφορά Doulton

Ανακαλύψτε τη διαφορά Doulton

Η Doulton® κατασκευάζει κορυφαία στην αγορά φίλτρα νερού, φυσίγγια επεξεργασίας νερού και περίβλημα φίλτρων για σχεδόν 200 χρόνια. Την εμπιστεύονται εκατομμύρια οικογένειες παγκοσμίως στην παροχή ανώτερου πόσιμου νερού στα σπίτια τους και σε εξωτερικούς χώρους - ανακαλύψτε γιατί:

Μια πρωτοποριακή κληρονομιά

Ένα φίλτρο νερού Doulton® σημαίνει ποιότητα, καινοτομία και αξιοπιστία. Οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από την εμπειρία ενός παγκοσμίου φήμης κατασκευαστή που έχει αποδεδειγμένο ρεκόρ απόδοσης, που εκτείνεται σχεδόν δύο αιώνες και φέρνει συνεχώς νέα πρότυπα και καινοτομίες στο φιλτράρισμα νερού.

Κατακράτηση ορυκτών

Κατά την αφαίρεση των ρύπων, τα φίλτρα Doulton® διατηρούν όλα τα υγιή μέταλλα που βρίσκονται φυσικά στο νερό της βρύσης, ώστε να μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι εσείς και η οικογένειά σας εξακολουθείτε να λαμβάνετε τα καλύτερα οφέλη για την υγεία σας από το πόσιμο νερό.

Σκεφτείτε Πράσινα

Τα κεραμικά φίλτρα Doulton® κατασκευάζονται από 100% φυσικές πρώτες ύλες. Αυτό τους επιτρέπει να απορρίπτονται εύκολα με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο. Η χρήση φίλτρου νερού μειώνει την ανάγκη αγοράς πλαστικών μπουκαλιών νερού μίας χρήσης, τα οποία συχνά καταλήγουν σε χώρους υγειονομικής ταφής ή στους ωκεανούς, οξύνοντας το τεράστιο πρόβλημα της πλαστικής ρύπανσης.

Πολύ αποτελεσματικό εμπόδιο

Τα φίλτρα νερού Doulton® απομακρύνουν αποτελεσματικά ένα ευρύ φάσμα ρύπων, καθώς επίσης φιλτράρουν βακτήρια, κύστες και σωματίδια, βελτιώνοντας τη γεύση και την οσμή του νερού της βρύσης. Αυτό δίνει τη δυνατότητα σε εσάς και την οικογένειά σας να είστε σίγουροι ότι το πόσιμο νερό σας είναι υγιές, καθαρό, γεμάτο γεύση και απαλλαγμένο από ακαθαρσίες.

Υγιές νερό, υγιής ζωή

Κατά μέσο όρο, το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από 60% νερό. Είναι ζωτικής σημασίας να παραμένετε ενυδατωμένοι και να αναπληρώνετε τα επίπεδα νερού του σώματός σας όλη την ημέρα για να διατηρήσετε έναν υγιή τρόπο ζωής. Όσο καλύτερη είναι η γεύση του πόσιμου νερού σας, τόσο περισσότερο θα πίνετε και θα το απολαμβάνετε.

Έλεγχος Ποιότητας

Για να εξασφαλιστεί υψηλή απόδοση σε όλες τις διαδικασίες κατασκευής, τα φίλτρα νερού Doulton® υποστηρίζονται από εσωτερικές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας. Για να εξασφαλιστεί συνεπής ποιότητα και υψηλά παγκόσμια πρότυπα εξυπηρέτησης πελατών, πραγματοποιούνται ετήσιοι ανεξάρτητοι έλεγχοι ποιότητας και εργαστηριακές δοκιμές.

Αντιβακτηριακές ιδιότητες

Αντιβακτηριακές ιδιότητες και ασήμι χρησιμοποιούνται στα φίλτρα νερού Doulton® για την αναστολή της μικροβιολογικής ανάπτυξης και την αποτροπή της αναγέννησης τυχόν απομακρυνθέντων βακτηρίων στο κεραμικό στοιχείο.

Αναγνωρισμένη απόδοση

Τα φίλτρα νερού Doulton® είναι διαπιστευμένα από τα διεθνή πρότυπα ποιότητας BS EN ISO 9001 και  διαθέτουν επίσης την πολυπόθητη πιστοποίηση NSF® και WRAS.

Κάθε κεραμικό στοιχείο φέρει έναν μοναδικό κωδικό γνησιότητας και κάθε περίβλημα φίλτρου διαθέτει εγγύηση για τη διασφάλιση της νομιμότητας του προϊόντος.

TOP