Τι έχουν πει οι πελάτες μας για εμάς:

"Έλαβα την παράδοση του φίλτρου διπλού πάγκου Doulton, σας ευχαριστώ! Πριν από τη Doulton είχα τα φίλτρα Hydrure διπλού πάγκου και στη συνέχεια 5 κανάτες Britta. Αυτό σας το λέω για να καταλάβετε πόσο ενδιαφέρομαι για την ποιότητα του νερού, γιατί νομίζω ότι όλες οι ασθένειες μας προέρχονται από το νερό! Η διαφορά είναι απίστευτη !!!! Πρέπει να δοκιμάσετε και τα δύο για να το πιστέψετε! "
"Δεν μου αρέσει μόνο το γεγονός ότι μπορώ να αισθάνομαι σίγουρος ότι το πόσιμο νερό μου είναι ασφαλές, έχει επίσης καλή γεύση και τα φίλτρα διαρκούν πολύ καιρό!"
"Ευχαριστώ και πάλι για την εξυπηρέτηση σας. Η ευγενική, επαγγελματική και άμεση βοήθεια σας με έκανε να σας εκτιμήσω ακόμα περισσότερο."
"Όχι μόνο αισθάνομαι σίγουρος ότι το πόσιμο νερό μου είναι ασφαλές, έχει επίσης καλή γεύση και τα φίλτρα διαρκούν πολύ καιρό!"
"Έχω χρησιμοποιήσει άλλες μάρκες φίλτρων στο παρελθόν και τα Doulton είναι πολύ ανώτερα. Τώρα παίρνω το σύστημα νερού μου όταν ταξιδεύω και το χρησιμοποιώ αποκλειστικά αντί να αγοράζω εμφιαλωμένο νερό."
"Πολύ καλό, επικοινώνησα απευθείας με κάποιον που μπόρεσε να αναγνωρίσει ποιο φίλτρο νερού χρειαζόμασταν."
"Σίγουρα θα το συνιστούσα, κορυφαία ποιότητα."
"Έχω αγοράσει φίλτρα Doulton τα τελευταία 10 χρόνια για να μεταφέρει στο εξωτερικό για το φιλτράρισμα του νερού της βροχής.Η παράδοση ήταν πολύ γρήγορη."
"Παροχή υπηρεσιών με εξυπηρέτηση ΑΑ. Ήταν άμεση, αποτελεσματική και αποδοτική εξυπηρέτηση από την αρχή. Η συνολική εξυπηρέτηση υπερέβη τις προσδοκίες μου."
"Το προσωπικό σας προσπάθησε να δώσει τις πληροφορίες με λεπτομερείς και σαφείς απαντήσεις."
"Σας ευχαριστώ για την καλή εξυπηρέτηση πελατών, μπορεί να είναι ένα σπάνιο φαινόμενο στις μέρες μας και εκτιμάται πολύ."
"Σίγουρα θα το συνιστούσα, πολύ ευχαριστημένος με το σύστημα φίλτρων."
"Νομίζω ότι η εξυπηρέτηση πελατών σας πέρασε σε άλλο επίπεδο ​​για να με βοηθήσει. Πολύ γρήγορα απάντησε σε όλα τα ερωτήματά μου. Είχα αρκετές ερωτήσεις και όλες απαντήθηκαν εξαιρετικά."
"Εξαιρετικά φίλτρα νερού. Δίνουν σιγουριά και διαρκούν πάρα πολύ. Τα συστήνω χωρίς καμία απολύτως επιφύλαξη."
"Εξαιρετική παροχή υπηρεσιών. Κρίμα που κι άλλες εταιρίες δεν είναι έτσι."
"Σίγουρα θα το συνιστούσα, κάνει ακριβώς ότι αναφέρει το πακέτο."

Θέλετε και εσείς να μοιραστείτε την εμπειρία σας;

Μας αρέσει να ακούμε τους πελάτες μας και πάντα θέλουμε να μαθαίνουμε τις εμπειρίες σας, ώστε να μπορούμε να βελτιώνουμε συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Εάν θέλετε να μοιραστείτε τα σχόλια σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας.

TOP